The Best Gaming Laptop Bawah RM3,000 – Review HP Pavilion Gaming

The Best Gaming Laptop Bawah RM3,000 – Review HP Pavilion Gaming

Saya Review HP Pavilion Gaming yang guna Ryzen 5 3550H,RAM 8GB DDR4 2400Mhz,SSD 512GB, Nvidia GTX1050 yang berharga RM2,699. — Jom join Channel Telegram Monaliza Online : https://t.me/monaliza_online Website Monaliza : https://monaliza.com.my/ — Ini THE BEST GAMING LAPTOP! Beli Hp Pavilion Gaming Shopee : https://t.productlink.io/a14zhv Lazada : https://t.productlink.io/a14zhu Beli Acer Nitro 5 Ryzen 7 Shopee : https://t.productlink.io/a14zhx Lazada : https://t.productlink.io/a14zhw

50 Comments

  1. Cursethephobia Kaban on February 11, 2021 at 9:10 pm

    Alaaaaaaaaa..aku dh beli dh MSI GF63 bru aku prasan laptop ni wujud…hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm



  2. Eagle Manz on February 11, 2021 at 9:11 pm

    assalamualaikum bang. tolong buat review pasal laptop multitasking terbaik bawah rm3000, please bro๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™



  3. bulat air on February 11, 2021 at 9:11 pm

    Kata 2699, tapi bila check harga shopee dekat 4k



  4. Aidil Amin on February 11, 2021 at 9:12 pm

    hp pavilion gaming 15-ec0058ax saya cari jenis ni kat kedah satu pun x de



  5. Hakimi Halil on February 11, 2021 at 9:13 pm

    Bro why the laptop dah tkde dekat market



  6. Khairul Azha on February 11, 2021 at 9:15 pm

    apa model laptop ni ye??



  7. Hamizal Fadli on February 11, 2021 at 9:15 pm

    model ni no more dgn harga ni



  8. Zurina Reen on February 11, 2021 at 9:17 pm

    i kidal… hehehehehe



  9. _HA17E on February 11, 2021 at 9:17 pm

    dah beli laptop ni kat monaliza memang laju dan gta v boleh main hampir max setting



  10. fahmy Nazir on February 11, 2021 at 9:17 pm

    Review dell g5 2020 abe



  11. Raihan Hihuha TV on February 11, 2021 at 9:20 pm

    GTA 5 boleh main ke sma pes 21



  12. Arvin Viswam on February 11, 2021 at 9:20 pm

    is this laptop good for students as well because i personally will use this for both gaming and studies…. will it be okay for both ???



  13. Khairi Sahad on February 11, 2021 at 9:21 pm

    Salam bang. Boleh review laptop dell Inspiron 15 3505 tak?



  14. Norman Dass on February 11, 2021 at 9:21 pm

    Abg Jeff.. Mohon buat video review utk Lenovo Legion 5 Vs HP pavilion gamong 15, versi Ryzen 7 4800HS



  15. Fardhy Syawal on February 11, 2021 at 9:22 pm

    Buat kerja graphic design ok tak ni?



  16. Hakimi Saidi on February 11, 2021 at 9:29 pm

    laptop ni boleh ke autocadd? laju x?



  17. awie rossley on February 11, 2021 at 9:29 pm

    Mana nak cari laptop ni skrng ye?



  18. Abdul Muqit on February 11, 2021 at 9:32 pm

    Yg nii support autocad tak?๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ



  19. Zoro Riz on February 11, 2021 at 9:32 pm

    Kenapa tak jumpa pun harga dia bawah RM 3000



  20. A.i on February 11, 2021 at 9:32 pm

    semua stock habis ADESSSSSS



  21. amir aiman on February 11, 2021 at 9:32 pm

    Tq bang.. terbaik.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘



  22. iyun Amin on February 11, 2021 at 9:35 pm

    Laptop ni bole buat keje tak



  23. Local Kiddo -MY on February 11, 2021 at 9:37 pm

    Tumpang tanya kalau stream okay tak?



  24. Zainudin Din on February 11, 2021 at 9:38 pm

    Kat lazada tu ade jual 1k lebih je, betul ke tu



  25. General Frhn on February 11, 2021 at 9:38 pm

    dh naik harga ke laptop ni?



  26. Nazmi Mahat on February 11, 2021 at 9:39 pm

    untuk genshin sesuai tak?



  27. Raphael JON on February 11, 2021 at 9:40 pm

    Nk beli ni 12.12 sale tapi shopee sama lazada stock habis yg RM3000 ke bawah, skrg tak dapat dh harga tu. ada siapa tau mana bole dapat harga RM3000 ke bawah?



  28. Muhammad Aufal Anaqi on February 11, 2021 at 9:40 pm

    Salam minta pendapat
    Huawei matebook d15 dah upgrade dengan rayzen 5 / 512 gb ssd / 8 gb ddr4
    Sesuai tak untuk basic autocad n gaming



  29. Eikhmal Sahim on February 11, 2021 at 9:41 pm

    RESTOCK BANGG RESTOCKKK๐Ÿ˜ญ



  30. Arif Excecrez on February 11, 2021 at 9:42 pm

    Abg ceghohhhhh… Mana nj dpt area 3k..



  31. Haziq Ash on February 11, 2021 at 9:45 pm

    saya dh tekan link tapi dia kata sold out mcm mana ni ๐Ÿ™



  32. 4B Qyu Ray Joseph on February 11, 2021 at 9:46 pm

    Bang boleh tak bagi website ke tmpat yg jual bwah RM3k?link kat descrption hrga dye bwah 4k.



  33. penjejak awan on February 11, 2021 at 9:48 pm

    Skrng spec pling murah 3699 gila babeng harga dia naik…



  34. danish izz aisy on February 11, 2021 at 9:48 pm

    Knp banyak kat shopee jual dgn tanda harga 3000++ add yg sampai 3800



  35. Haziq Isnkandar on February 11, 2021 at 9:48 pm

    Laptop ni boleh tk tukar 2400mhz to 2666mhz?
    Sebab dia ddr4,bolehkan?



  36. ์™„Zheeso on February 11, 2021 at 9:51 pm

    Nvme "Plce" = Pelesit gitu lajunya



  37. Amin Khan on February 11, 2021 at 9:52 pm

    Dekat mana nak beli bawah 3k ? Sbb saya tgk dekat official store 3k lebih



  38. Alif Mustaqim on February 11, 2021 at 9:53 pm

    Saya kidal tapi lagi selesa pakai mouse dkt sebelah kanan



  39. Ridzuan Iwan on February 11, 2021 at 9:54 pm

    Setakat ni aku main game guna laptop ni sirius talk tak de bunyi bising pon fan cooler die.. Sirius best tp tu laa mmg mengganggu pod2 die semua belah kanan.



  40. Azmizan Teoh on February 11, 2021 at 9:55 pm

    bila stock ni nk keluar lagi bang?



  41. asyraf reza on February 11, 2021 at 9:59 pm

    Bang laptop ni OK ke main csglobal punya?



  42. Mohdisyraf Raffae on February 11, 2021 at 9:59 pm

    Bole main forza horizon 4 tak?



  43. Zulfitri Zainal Abidin on February 11, 2021 at 10:00 pm

    Please review pavilion gaming Ryzen 7 8core tuan



  44. we are nakama on February 11, 2021 at 10:01 pm

    Bang saya baru nak beli laptop ni.. saya tak tau pasal laptop.klw saya nak upgrade gtx1050 tu boleh ke?



  45. Mohd fakhru razi Basrah on February 11, 2021 at 10:02 pm

    sold out ๐Ÿ˜ญ



  46. Haikal Hamdan on February 11, 2021 at 10:02 pm

    Salam bang nk tanya kalau laptop ni pun support tak nk buat assignment banyak?



  47. philaivan eh suk on February 11, 2021 at 10:04 pm

    Laptop hp pavillion gaming ni sesuai tak utk autocad ?



  48. SAIF ALI EDITZ on February 11, 2021 at 10:05 pm

    Bro sekarang harga laptop ni berapa



  49. Syazmi Mohd on February 11, 2021 at 10:08 pm

    Dkt mana nk beli laptop ni bwah rm3000?!



  50. Atikoo Rsl on February 11, 2021 at 10:08 pm

    Mane aku nk cari laptop ni