Smartphone TERBAIK Bawah RM500 Di Malaysia

Smartphone TERBAIK Bawah RM500 Di Malaysia

Beli di Shopee :
1) https://t.productlink.io/a141s4i
2) https://t.productlink.io/a141s4h
3) https://t.productlink.io/a141s4g

Beli di Lazada :
1) https://t.productlink.io/a141s4m
2) https://t.productlink.io/a141s4l
3) https://t.productlink.io/a141s4k

OD : https://www.youtube.com/sufianghaffar

Instagram : https://instagram.com/thefaizzainal
Instagram 2 : https://instagram.com/fuzz.my
Twitter : https://twitter.com/thefaizzainal
Facebook : https://facebook.com/fuzz.my
Web : https://fuzz.my

ALATAN FAIZ GUNA DALAM VIDEO
KAMERA 1 = https://t.productlink.io/a14c6h
KAMERA 2 = https://t.productlink.io/a141oq3
LENS = https://t.productlink.io/a14c6i

BOOM MIC = https://t.productlink.io/a14c6k
CLIP MIC = https://t.productlink.io/a14c6j
WIRELESS MIC = https://t.productlink.io/a141oq4

SOFT BOX LIGHT = https://t.productlink.io/a14c6l
LED TUBE LIGHT = https://t.productlink.io/a141oq5
TRIPOD = https://t.productlink.io/a1412j4
SLIDER = https://t.productlink.io/a1412j3

BUSINESS INQUIRIES
EMAIL : thefaizzainal@gmail.com

50 Comments

  1. Cobra Africaa on February 8, 2021 at 9:30 pm

    Tolong buat test processor g80 vs snapdragon



  2. f4red 437 on February 8, 2021 at 9:35 pm

    bang cuba bagi review untuk lg v30



  3. Hilmi yusof on February 8, 2021 at 9:38 pm

    Vv



  4. Raser Gaming on February 8, 2021 at 9:39 pm

    Nk tnya kalau beza 1 gb ram je performance dia akan beza jauh ke.



  5. myrull stings on February 8, 2021 at 9:40 pm

    walaupun harga bawah rm500.. utk aku mcm harga rm2000.. aku fon harga rm300 pun tkpernh dpt 🀣🀣



  6. samaintelek malaysia sdn bhd on February 8, 2021 at 9:42 pm

    Phone bawah 300



  7. Azri Ikhwan on February 8, 2021 at 9:42 pm

    Abang saya nak fon bajet untuk game



  8. Firdaus Nazri on February 8, 2021 at 9:44 pm

    Bang boleh tak lepasni video utk Phone terbaik utk recording video? Bawah rm600-800 maybe



  9. AMIRUL AKMALL TV on February 8, 2021 at 9:46 pm

    aku tengah cari fon untuk mak aku



  10. Shafiq Irfan on February 8, 2021 at 9:46 pm

    Redmi 9 saya tak dpt miui 12 ??



  11. JackFZ zikri on February 8, 2021 at 9:46 pm

    No.1 berbaloi sngt jimat duitπŸ˜‡πŸ˜πŸ‘



  12. Muhammad Azuan on February 8, 2021 at 9:46 pm

    Boleh mintak pendapat tak, fon apa hrga bwah rm500 yg camera nye smooth?? Mksud sy utk video yg ad stabilizer..bile record video tkde goyang2 ke ap.. 😊



  13. bal zid on February 8, 2021 at 9:46 pm

    Nak beli redmi ahπŸ˜‚



  14. Amirul Hakimi Channel on February 8, 2021 at 9:49 pm

    Abang faiz redmi 9t dengan redmi 9 ada beza ke?



  15. Ryan Murphy on February 8, 2021 at 9:49 pm

    Tak Ada Kerja? Apa nak Susah? Youtube Sediakan Peluang Pekerjaan, Hanya Duduk di Rumah dgn Satu Smartphone & Internet Tersedia Shj.

    Memang Benar, YouTube membayar utk views yg video anda dapat. Tidak dinafikan juga skrg ini, jika video kita dapat tontonan sebanyak 1 juta penonton, kita dapat US$3,000/- Dibank in ke akaun kita. (Every 1 millions views for US$3,000/-) …ada org pandai tarik penonton, memang dapat pun..tapi Susah juga…ada cara lebih mudah kah? ADA !!!

    Skrg ni, para penonton YouTube pula ditawarkan dgn BAYARAN utk menonton video iklan-iklan YouTube (berkaitan product reviews), setiap 125 saat dibayar US$1 (dlm RM4.25). setiap 2500 saat , dibayar kira-kira USD30.
    Di Bank transfer ke account bank anda.

    PenDaftaran Percuma. Login & Setiap hari ada berpuluh-puluh hingga beratus ratus iklan yg membayar anda utk ditonton. Pastikan Matikan dulu fungsi Paparan screen automatik padam.

    Ada video panjang ada yg pendek. Harga Upah menonton iklan bergantung kpd panjang atau pendek nya satu-satu iklan yg dipersetujui utk ditonton, pastikan anda habiskan tempoh setiap iklan & klik butang ”Enroll” nilai Upah.

    TIADA bayaran diminta dari penonton. Jika ada bayaran diminta dari penonton utk mengambil bahagian, sila laporkan terus kpd YouTube.

    YouTube Specials membayar anda dgn harga yg lebih tinggi agar anda tonton video-video iklannya setiap hari… keterangan lanjut, sila lawati URL skrg…

    https://eubvideon.pw/700586785096675/

    Tolong Jangan Pentingkan Diri sendiri…. Sila Forward & kongsikan dgn sanak saudara & rakan-rakan anda…

    Saya ulangi…. Sila Forwardkan peluang ini & kongsikan dgn sanak saudara & rakan-rakan anda…

    Tolong jangan pentingkan diri sendiri, penting diri boleh membawa kpd bala akibat tiadanya keberkatan hidup.

    T. K. Wassalam.



  16. Khairul Irfan on February 8, 2021 at 9:51 pm

    Redmi 9 dapat miui 11 je. Bukan miui 12



  17. Nikerjoker2 Bin abdullah on February 8, 2021 at 9:51 pm

    Bang buat vivo y20



  18. it'Z Hanani Fairuz on February 8, 2021 at 9:53 pm

    Abang, boleh reply saya tak? Nak tanya…redmi 9 tu cepat panas tak?



  19. Suhana Suhana on February 8, 2021 at 9:53 pm

    best



  20. ProKill on February 8, 2021 at 9:57 pm

    Redmi 9 tu 4G ke bang



  21. hey β€’ 10 tahun yang lalu on February 8, 2021 at 9:58 pm

    doakan saya dapat beli redmi 9….
    Edit: alhamdulillah dah beli😁



  22. ICE MAN GAMING on February 8, 2021 at 9:58 pm

    redmi 9c pon ok bg



  23. Boyka General on February 8, 2021 at 9:59 pm

    Terus maju Fuzz Channel πŸ’ͺ Teruskan buat video ii ni dan jangan berputus asa 😊 , Saya doakan Fuzz Channel sentiasa dimurahkan rezeki 😊 AMINN 🀲



  24. Genji 123 on February 8, 2021 at 9:59 pm

    Thanks broo ko memamng membantu daripada sya beli iPhone 6s+ lagi budget beli redmi 9



  25. Imangzy VEVO on February 8, 2021 at 9:59 pm

    me baca tajuk : *instant thought "realme"



  26. Firdaus H. on February 8, 2021 at 10:00 pm

    Nak tanya. Phone apa yg bajet utk buat grabfood,grabcar,panda je?



  27. Night Shade on February 8, 2021 at 10:01 pm

    Meizu m8 bagus ke?



  28. Mira Luban on February 8, 2021 at 10:02 pm

    Baik bang tq



  29. J Hylaz on February 8, 2021 at 10:03 pm

    Haha



  30. Syamina Ariff on February 8, 2021 at 10:05 pm

    Redmi 9 yang rm499 tu boleh download heavy app tak?



  31. ZAINUL MUES on February 8, 2021 at 10:05 pm

    Bismillahirohmanirrahim.
    Assalamua’laikum..
    Sy nak beli fon bwh 500 untuk buat grab car serta waze..
    Minta bantu sy segera
    Rekemen hp aper yg ok



  32. RFS AirAsia on February 8, 2021 at 10:08 pm

    Alhamdulillah Aku Dah Beli Redmi 9 and sumpah puas hati gilerrr wehhh!!!Main PUBG,ML,COD tk lah langsung. Tapi kalau kamera kurang kit ahh. But never mind kita ada Insta untuk Filter eheksss



  33. Techzoduz on February 8, 2021 at 10:09 pm

    Ralat: realme C3 tak support fast charge. Cuma 10W charging je.



  34. AHMAD FAHRIN on February 8, 2021 at 10:10 pm

    buat review oppo a53 2020



  35. Nur khadijah on February 8, 2021 at 10:10 pm

    terbaik video ni. sesuai untuk suggestion student sekolah yg online. terima kasih fuzz channel



  36. kokopit 8057 on February 8, 2021 at 10:12 pm

    0:15 saya nak cari hp terbaik bawah rm500.cube tengok hp dia.



  37. Bunga Mawar on February 8, 2021 at 10:12 pm

    Sumpah kau memang terbaik lah..memang mantul pak abu lah



  38. Zulkefli Zambri on February 8, 2021 at 10:13 pm

    Redmi 9 n vivo y20 macm mana padu



  39. Hanif WorkPlace on February 8, 2021 at 10:16 pm

    Harap perbanyakkan review hp bawah rm600 yg terbaik



  40. M Darren on February 8, 2021 at 10:19 pm

    Sy tgk je vdeo ni wlaupun tgh pkai smartphone hrga rm5k above.. Cash money.. No hutang2..



  41. SAIFUL R channel on February 8, 2021 at 10:20 pm

    please review LG WING



  42. Syed Abdus Syahid on February 8, 2021 at 10:20 pm

    Member dia tanya phone bawah 500 tapi dia pakai 11 pro max hahha



  43. kays 28 on February 8, 2021 at 10:20 pm

    Dia cari phone bwh rm500 nk buat tgk jam ke tuπŸ˜‚



  44. muhd afiq on February 8, 2021 at 10:21 pm

    Phone mana lebih better realme c15,redmi 9 atau poco m3.Bettery besar,camera cantik,gaming



  45. udenn on February 8, 2021 at 10:23 pm

    realme c3 ade gyro la



  46. MUHAMMAD Adam on February 8, 2021 at 10:23 pm

    Rakuten tu jenama phone ker ehh



  47. X Adib Qawiem X on February 8, 2021 at 10:24 pm

    Aku tengok video ni nak cari fon baru sbb fon aku kentang 😭😭😭😭😭



  48. wwe nsnsh on February 8, 2021 at 10:25 pm

    Saya baru 2 bulan guna Realme C3 mmg terbaik UTK semua.
    Bateri mmg tahan lama.
    C3 boleh bagi kita peringatan kalau volume high terlalu lama dan dia bagi stabil.
    TERBAIK C3..



  49. RandomKen on February 8, 2021 at 10:25 pm

    Should have the one calling using rotary dial phone or something for full effect HAHAHA



  50. Amir Syafiq on February 8, 2021 at 10:26 pm

    nice dowh